Over Haulotte Nederland

 

Haulotte Netherlands BV is een 100% dochter van de Haulotte en vertegenwoordigt de Nederlandse- en Belgische markt.
Haulotte is in alle markten sterk groeiend en onbetwist marktleider in Europa.
Wereldwijd neemt zij de derde plaats in op het gebied van hoogwerker systemen.
De Haulotte is op alle continenten vertegenwoordigd en garandeert, dankzij haar netwerk van eigen vestigingen, wereldwijd een efficiënte en betrouwbare ondersteuning. De focus van de gehele group is gericht op haar klanten en innovatie.

De Haulotte heeft een compleet programma van hoogwerker systemen ontwikkeld. Vandaag de dag biedt zij meer dan 40 modellen aan, variërend van 6 tot 43 meter werkhoogte. Daarnaast heeft de Haulotte het productprogramma met bouwmachines weten uit te breiden waaronder; het programma FH- verreikers met een werkhoogte van tot 17 meter en een draaglast van 4,2 ton. Door de gevormde joint venture tussen Haulotte en Faresin, die met een aandelen verhouding van 60%-40% door Haulotte gecontroleerd wordt, is het programma verreikers volledig geïntegreerd en met 6 modellen uitgebreid. Het programma zelfrijdende kranen, genaamd EASY CRANE. Op basis van jarenlange know-how heeft Haulotte, die sinds 1981 mobiele kranen ontwikkeld en vervaardigd, een volledig nieuw concept van zelfrijdende kranen op de markt gebracht en is hiermee op dit gebied wereldwijd de nummer één. Multifunctionele machines met de naam MULTIJOB voor civiele werken. De kracht om te kunnen innoveren en zo de continue ontwikkeling van talrijke nieuwe modellen mogelijk maken is de Haulotte, de specialist in hoogwerker systemen en hefwerktuigen.
Haulotte Netherlands BV is sinds 2001 operationeel als zelfstandige entiteit in de Nederlands-Belgische markt. Gepositioneerd op bedrijventerrein Weststad II in Oosterhout, waar vanuit het rayon adequaat wordt bediend. Met een vast team van kundige medewerkers is Haulotte Netherlands in staat om de dagelijks groeiende schare van tevreden klanten te ondersteunen. Alle diensten zoals de IPAF gecertificeerde opleidingen voor gebruikers, de service coördinatie, de reparatiewerkplaats, de verkoop met financieringsmogelijkheden, een actief beleid op het gebied van inruilobjecten, op maat gesneden onderhoudscontracten en natuurlijk veiligheidskeuringen in één hand.
Belangrijk te vermelden is dat Haulotte Netherlands de enige onafhankelijk producent-leverancier van hoogwerker systemen is in de Nederlands-Belgische markt. Een krachtige positie met als doel onze klanten, die het grootste kapitaal van onze onderneming vormen, van dienst te zijn. Van A tot Z!

team_nl.jpg