Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Haulotte Financial Services

Haulotte Financial Services biedt u een breed pakket financieringsoplossingen. Precies afgestemd op de gevarieerde behoeften van uw bedrijf. Onze meest populaire mogelijkheden ziet u hieronder. Bel ons gerust voor meer informatie en antwoord op uw vragen.
Raadpleeg de brochure

Volop keuze en flexibiliteit

Financial Lease

Met Financial Lease wordt u aan het einde van de leasetermijn eigenaar.

 • Vaste kosten: ideaal voor uw begroting
 • Operationeel eigendom
 • U geniet optimaal van belastingvoordelen
 • Behoud van uw werkkapitiaal
Meer informatie

Huur-koop

Met de huur-koop optie kunt u de middelen kopen tegen het bedrag dat in de overeenkomst is afgesproken

 • Vaste kosten: ideaal voor uw begroting
 • Operationeel eigendom
 • Behoud van uw werkkapitaal
Meer informatie

Operational Lease

Met Operational Lease betaalt u huur voor het gebruik van de bedrijfsmiddelen en heeft u aan het einde van de leasetermijn verschillende mogelijkheden.

 • Vaste kosten: ideaal voor uw begroting
 • Operationeel eigendom
 • Kan belastingvoordelen opleveren
 • Behoud werkkapitaal
 • Aan het einde van de termijn vervanging met nieuwe middelen mogelijk
 • Lagere maandelijkse lasten
Meer informatie

Dus waarom zou u ze niet beide door ons laten verzorgen?

Uw financiën en bedrijfsmiddelen, ze zijn onmisbaar voor zakelijk succes. En bovendien onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
Voor al uw investeringsbehoeften biedt Haulotte u financieringsoplossingen op maat, in samenwerking met DLL, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van financiële oplossingen. Daarmee geven we u toegang tot innovatieve bedrijfsmiddelen zonder dat u daarvoor uw eigen kapitaal of andere kredietverstrekkers hoeft aan te spreken. En er zijn meer redenen om te kiezen voor Haulotte Financial Services:

U beschikt over de bedrijfsmiddelen die u nodig heeft én behoudt uw werkkapitaal. In de meeste gevallen is een kleine aanbetaling of een vooruitbetaling genoeg.

In tegenstelling tot de traditionele vorm van lenen, beïnvloeden onze financiële producten de financieringsmogelijkheden bij uw bank niet. Ook andere financieringsbronnen blijven beschikbaar om groei of operationele zaken te financieren.

Van flexibele betalingsschema’s tot het uitbreiden van bestaande bedrijfsmiddelen met extra opties: onze financiële oplossingen kunnen op vrijwel elke situatie worden afgestemd.

De nieuwste bedrijfsmiddelen of technologieën geven u een flinke voorsprong op de concurrentie. Maar wat vandaag innovatief is kan morgen achterhaald zijn.
Met Haulotte Financial Services kunt u op elk moment, gedurende of aan het einde van de contractperiode, upgraden naar nieuwe en verbeterde bedrijfsmiddelen.

Afhankelijk van de financieringsoplossing die u kiest, zijn uw betalingen fiscaal aftrekbaar. Een groot voordeel, zeker als u uw winsten belastingtechnisch laag wilt houden.

Met onze flexibele financieringsoplossingen kunt u uw betalingen afstemmen op fluctuaties in uw cashflow. Is uw bedrijf afhankelijk van seizoensinvloeden? Dan nemen we in de overeenkomst specifieke seizoensbetalingen op. Ook in andere situaties met fluctuerende inkomensstromen bieden onze oplossingen uitkomst: lagere maandelijkse betalingen als uw inkomensstroom daalt, hogere op momenten dat de zaken pieken.

Wij hebben onze financieringsproducten zo ontwikkeld dat u de controle houdt. Aan het einde van de leasetermijn de middelen blijven leasen, inleveren of nieuwe middelen leasen? De keuze is aan u!

Snelle en eenvoudige financiering!

Wij bieden u het voordeel én het gemak van betaalbare financiering in één pakket. In de meeste gevallen is één telefoontje genoeg om het proces te starten. Afhankelijk van het benodigde leasebedrag, kan goedkeuring al dezelfde dag plaatsvinden. Hebt u al een bestaande kredietverstrekker? Dan kan het nog sneller! Zo kunt u de aankoop gelijk rondmaken met uw eigen, lokale verkoper.

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker