Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Problemen oplossen

Ons after-sales team biedt een lokale, snelle en efficiënte service. Dankzij ons technische ondersteuningsteam en online tools biedt Haulotte onze klanten dagelijkse hulp om hun TCO te optimaliseren.

Online erviceverzoek

Hulp nodig? Haulotte heeft een aantal hulpmiddelen en bronnen tot uw beschikking voor snelle probleemoplossing.

Sta je naast de machine en wil je problemen oplossen?

Haulotte Activ'Screen

Het Haulotte Activ'Screen is een diagnostisch hulpmiddel aan boord. Met deze tool hebben bedieners realtime toegang tot belangrijke informatie over de werking en status van de machine.

Meer info

Diag Haulotte

Haulotte Diag is een gratis app waarmee technici draadloze diagnose kunnen stellen op alle Haulotte machines. Het werkt met een VCI-box en kan worden gebruikt met uw eigen apparatuur (computer, tablet of smartphone).

App downloaden

en wilt het zelf oplossen? U hebt het probleem gediagnosticeerd

ETI LITE, een technische zoekmachine. Door de QR-code op de machines te scannen, krijgt u toegang tot de documentatie van de werf met opstart-, gebruiks-, onderhouds- en herstellingsinstructies van Haulotte-machines.

Deze virtuele bibliotheek is 24/7 toegankelijk en bevat alle documentatie over het onderhoud en de reparatie van Haulotte hoogwerkers en verreikers. Gemakkelijk te gebruiken, u hoeft alleen het serienummer van de machine in te voeren om de documenten te raadplegen.

Nog hulp nodig? Neem contact op met onze ondersteuning

Een callcenter voor een snelle en efficiënte probleemoplossing

Ons after-sales team biedt een lokale, snelle en efficiënte service. Dankzij ons technisch ondersteunings-team en onze online tools biedt Haulotte de klanten dagelijkse assistentie om hun TCO te optimaliseren.

Contact met ons opnemen

E-Machines Codes service

Als u bent opgeleid en geautoriseerd door Haulotte, biedt de e-machines codeservice u een veiligheidscode om technische interventies uit te voeren met betrekking tot de veiligheid van de machinist.

Log in

All Haulotte services binnen handbereik

Of u nu operator, vlootbeheerder, administratief medewerker, werkplaatsmanager, technisch manager of vestigingsmanager bent, het MyHaulotte portaal geeft u eenvoudig toegang tot alle relevante data betreffende uw hoogwerkers en verreikers.

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker