Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

MyCompanion

Het doel is om gebruikers te voorzien van uitgebreide, nauwkeurige informatie over de machine en haar werkomgeving. MyCompanion is een gebruiksvriendelijke, ergonomische en upgradebare tool die operators helpt vertrouwd te raken met de machine.
Download de brochure
access_machine_information_easily

De juiste informatie, op het juiste moment!

MyCompanion werkt met een QR-code die op de machine is aangebracht. Gebruikers hoeven deze alleen maar te scannen om toegang te krijgen tot de specifieke documentatie voor de machine op basis van het serienummer en de checklist die moet worden uitgevoerd voordat de machine wordt gebruikt.

information_machine_documentation_application_sherpal

Vind alle documentatie over uw machine op één plek

  • Bedieningshandleidingen,
  • Onderhoudsboeken,
  • Catalogi met reserveonderdelen,
  • Overzichtsvideo's over de bediening...
Hierdoor kunt u de machine beter begrijpen met interactieve inhoud zoals overzichtsvideo's van de besturing, waarin alles wordt uitgelegd wat u moet weten over uw hoogwerker model. Het stelt de operator, die bevoegd is om de machine te besturen, ook in staat om de machine met gemak te bedienen door eenvoudige instructies te volgen.

Beveiliging en energiebeheer verbeteren

MyCompanion levert ook lokale weersvoorspellingen, met vermelding van mogelijke risico's voor de werkzaamheden (wind, regen, enz.). Verhoog het bewustzijn van de operator ten opzichte van de externe omgeving met deze functie en nog veel meer. Er is een veiligheidscontrolelijst beschikbaar voor een snelle visuele inspectie van de machine.

20240325-HA20RTJ-MaintenanceSHERPAL

Nog meer mogelijkheden met Sherpal!

Als de machine is aangesloten op SHERPAL, geeft de tool real-time brandstof- of batterijniveaus en veiligheidswaarschuwingen zodat de operator veilig en uit de problemen kan blijven.

Wilt u meer weten over Servizi Haulotte?

Of u nu nieuw of gebruikt materieel bezit, Haulotte Service biedt u persoonlijke hulp en online tools voor een optimaal rendement op uw investering.

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker