Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Boek een training

Ben je van plan je team te trainen om de Haulotte hoogwerker veilig te bedienen of te onderhouden? De Haulotte Service-trainingen verbeteren en ontwikkelen de vaardigheden in uw service teams. Ze zorgen voor een betrouwbare machinevloot en dus voor een betere winstgevendheid.
Download onze brochure

Verhoog de vaardigheden van uw teams

Het beheer van de vaardigheden is een dagelijkse uitdaging voor uw bedrijf.

Algemeen of diepgaand, klassikaal of via ons e-learning platform, wij bieden u een compleet aanbod van opleidingen om uw technische kennis te versterken, de bezettingsgraad van uw machines te optimaliseren en de veiligheid van de bedieners te verhogen.

Achtergrondkennis .

Met deze essentiële training kunnen cursisten fundamentele achtergrondkennis verwerven of opfrissen: principes van elektrische theorie, elektrische basisschakelingen en hun componenten.

Ons trainingsaanbod

Product opleiding

Deze cursus is een mix van theorie en praktijk en is ontworpen om technici in staat te stellen een gedegen technische kennis van Haulotte Verticale Masten te verwerven: diagnose, kalibratie, onderhoud van de belangrijkste onderdelen, locatie en functie van elk elektrisch en hydraulisch onderdeel.

Download onze brochure

IPAF training

Het IPAF trainingsprogramma voor MEWP operators is ontwikkeld door toonaangevende professionals uit de industrie. Het is gecertificeerd door TÜV en voldoet aan de internationale norm ISO18878:2004 Mobiele hoogwerkers - Operator (bestuurder) training. Elk jaar worden meer dan 165000 machinisten getraind.

Download onze brochure

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker