Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Novelty

Haulotte lanceert MyCompanion, een gloednieuw digitaal product om de gebruikerservaring en veiligheid te verbeteren

Published 2024/06/17

Reading 3 min

Haulotte presenteert een nieuw digitaal product dat is ontworpen voor operators in het veld.

Het doel is om gebruikers te voorzien van uitgebreide, nauwkeurige informatie over de machine en haar werkomgeving. MyCompanion is een gebruiksvriendelijke, ergonomische en upgradebare tool die operators helpt vertrouwd te raken met de machine.De juiste informatie, op het juiste moment

In een paar seconden is informatie over de machine beschikbaar om de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van de operators te verhogen.

Download de brochure

Eenvoudige toegang tot de informatie van uw machine

MyCompanion werkt met een QR-code die op de machine is aangebracht. Gebruikers hoeven deze alleen maar te scannen om toegang te krijgen tot de specifieke documentatie voor de machine op basis van het serienummer en de checklist die moet worden uitgevoerd voordat de machine wordt gebruikt.

De oplossing ontdekken


"Het is geen app die je kunt downloaden. Na het scannen van de QR-code krijg je direct toegang tot een website die geoptimaliseerd is voor mobiel browsen. Het is makkelijker en sneller." zegt Marine Fargetton, manager van de Digital Experience unit.

Vind alle documentatie over uw machine op één plek: bedieningshandleidingen, onderhoudsboeken, catalogi met reserveonderdelen en overzichtsvideo's over de bediening.

Hierdoor kunt u de machine beter begrijpen met interactieve inhoud zoals overzichtsvideo's van de besturing, waarin alles wordt uitgelegd wat u moet weten over uw hoogwerker model. Het stelt de operator, die bevoegd is om de machine te besturen, ook in staat om de machine met gemak te bedienen door eenvoudige instructies te volgen.

"Met MyCompanion richten we ons op operaors in het veld. Dit past perfect in onze filosofie om iedereen te bereiken die met onze machines werkt, met behulp van het juiste hulpmiddel op het juiste moment op de juiste plaats," legt Frédéric Menini, Digital Product Manager, uit.
Beveiliging en energiebeheer verbeteren

Maar dat is nog niet alles! MyCompanion levert ook lokale weersvoorspellingen, met vermelding van mogelijke risico's voor de werkzaamheden (wind, regen, enz.). Verhoog het bewustzijn van de operator ten opzichte van de externe omgeving met deze functie en nog veel meer. Er is een veiligheidscontrolelijst beschikbaar voor een snelle visuele inspectie van de machine.

Download de brochure

Nog meer mogelijkheden met Sherpal!

Als de machine is aangesloten op SHERPAL, geeft de tool real-time brandstof- of batterijniveaus en veiligheidswaarschuwingen zodat de operator veilig en uit de problemen kan blijven. Deze kenmerken worden weergegeven met betrekking tot de positie van de machine, met behulp van de geofencingfunctie die in de SHERPAL box is geïntegreerd.

Meer over Sherpal


"We werken op een gecoördineerde manier met een globale visie. Op de lange termijn is het de bedoeling dat onze tool voor monitoring op afstand, SHERPAL, dezelfde functies bevat als die we hebben bedacht voor MyCompanion om de consistentie en complementariteit tussen onze digitale tools te waarborgen en de beste klantervaring te garanderen", besluit Frédéric Menini.
 
Deze nieuwe tool belichaamt de innovatiedynamiek die is geïnjecteerd als onderdeel van het digitale strategieplan van de groep. Het is nog efficiënter wanneer uw machines verbonden zijn met SHERPAL, omdat u toegang krijgt tot veiligheidswaarschuwingen en brandstof- of batterijniveaus.
Bestel je sticker nu!

Om machines uit het wagenpark van klanten uit te rusten, kunnen QR-codes besteld worden op MyHaulotte (onderdeelnummer: 4001281820).
Klanten kunnen de procedure zelf voltooien. In dit geval is de dochteronderneming het belangrijkste contactpunt om de klant te helpen tijdens het gebruik van MyCompanion om het proces te garanderen.
Het proces verloopt als volgt:
  • Breng de sticker aan op de machine
  • Scan de QR-code met een smartphone
  • Voer het serienummer van de machine in op de webpagina
  • Valideren
Ontdek MyCompanion!

Doe dus mee en laat operators de juiste informatie op het juiste moment krijgen met MyCompanion!
 
 


 
Haulotte: een range hoogwerkers die al uw wensen invult : schaar lift, telescoophoogwerkers


ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker