Over Haulotte Nederland

 

YouTube player

Haulotte Netherlands BV is een 100% dochteronderneming van de Franse Haulotte Group, en vertegenwoordigt het merk Haulotte op de Nederlandse- en Belgische markt.
Haulotte is al sinds 1985 aktief met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van hoogwerkers en verreikers.
Wereldwijd neemt zij de derde plaats in op het gebied van hoogwerker systemen.
Haulotte is op alle continenten vertegenwoordigd en garandeert, dankzij haar netwerk van eigen vestigingen, wereldwijd een efficiënte en betrouwbare ondersteuning. De focus van de gehele Group is gericht op haar klanten en innovatie.

Haulotte heeft een compleet gamma van hoogwerker systemen ontwikkeld. Vandaag de dag biedt zij meer dan 40 modellen aan, variërend van 6 tot 43 meter werkhoogte. Daarnaast heeft Haulotte het productprogramma uitgebreid met verreikers met hefhoogtes van 7 tot 17 meter en hefcapaciteiten tot 4 ton.  
Haulotte Netherlands BV is sinds 2001 operationeel als zelfstandige vestiging voor de Nederlands-Belgische markt. Gepositioneerd op bedrijventerrein Weststad II in Oosterhout, waar vanuit het rayon adequaat wordt bediend. Met een vast team van kundige medewerkers is Haulotte Netherlands in staat om de dagelijks groeiende schare van tevreden klanten te ondersteunen. Alle diensten, zoals technische ondersteuning, de reparatiewerkplaats, de verkoop met financieringsmogelijkheden, op maat gesneden onderhoudscontracten en natuurlijk veiligheidskeuringen in één hand.
Haulotte Netherlands is uw volledig onafhankelijke partner voor hoogwerker systemen en verreikers in de Nederlands-Belgische markt. Een krachtige positie met als doel onze klanten, die het grootste kapitaal van onze onderneming vormen, van A tot Z tot dienst te zijn!

team_nl.jpg