Reserveonderdelen

yellow-square.pngBEHEERS UW UITGAVEN

De originele Haulotte reserveonderdelen garanderen een perfecte compatibiliteit en optimaliseren de levensduur van de machines. Alle onderdelen worden getest en gekeurd om een perfecte kwaliteit te garanderen, de veiligheid van de gebruikers te verbeteren en de levensduur en de restwaarde van de machines te optimaliseren.

yellow-square.pngAls ware partner organiseert Haulotte een lokale service voor klanten en vereenvoudigt zo het zoeken naar onderdelen. Dit ofwel samen met een van de gespecialiseerde technische experts, of zelfstandig via een innovatieve online tool.

e-asy-spare-parts-com-vecto.png  is een krachtige zoekmachine die u in staat stelt eenvoudig en snel het benodigde onderdeel te vinden en te bestellen. Tevens kunt u  gebruik maken van de lopende aanbiedingen en kortingen.

Omdat het onze dagelijkse prioriteit is om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, verzendt Haulotte Services elke bestelling binnen 24 u* overal ter wereld dankzij een internationaal logistiek netwerk.  ( * )

Haulotte Services beheert alle referenties van de Haulotte machines evenals de vervanging ervan opdat uw machines duurzaam operationeel blijven.

De organisatie van de originele Haulotte reserveonderdelen is gebaseerd op het volgende motto:

yellow-square.pngEenvoudig het juiste onderdeel vinden
yellow-square.pngDit zo snel mogelijk ter beschikking stellen en naar het juiste adres verzenden
yellow-square.pngDe beste kwaliteit tegen de beste prijs garanderen