Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Novelty

Haulotte herschrijft het verhaal van Romeo en Julia met de nieuwe HA16 E

Published le 02/14/2024

Reading 4 min

De liefde tussen Romeo en Julia was in de 16e eeuw onmogelijk, maar in de 21e eeuw krijgen ze van Haulotte een tweede kans met de HA16 E, de nieuwe elektrische all-terrain knikhoogwerker!

Stel u voor dat u de bekende balkonscène opnieuw mocht schrijven, in versie 2.0, dan zou het liefdesverhaal er heel anders hebben uitgezien... Het zou een prachtige romance zijn... dankzij de juiste uitrusting.Romantische verhaal van Romeo en Julia

Haulotte komt met een nieuwe versie van het romantische verhaal van Romeo en Julia, met een rol voor de HA16 E, de nieuwe elektrische all-terrain knikhoogwerker. Een machine die geruisloos te werk gaat, milieuvriendelijk is en dezelfde prestaties levert als een thermische machine. Hij is ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik en volledig autonoom dankzij de afneembare en verwisselbare Ranger Extender. Deze 2.0 versie sluit aan bij de gedurfde visie van Haulotte, die wil laten zien dat ze het verschil maakt in de markt.
 
Bij Haulotte wil men meer dan de beste zijn. Wij streven naar meer en verleggen voortdurend onze grenzen voor nog betere prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. De nieuwe elektrische all-terrain knikhoogwerker, de HA16 E en meest recente aanwinst uit de PULSEO-generatie, is hier het bewijs van. Met dit nieuwe model gaat een wereld van nieuwe, geweldige mogelijkheden voor u open. Plaats voor creativiteit en flexibiliteit! Plaats voor een hoogwerker die met zijn tijd meegaat en u het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maakt.
 
De Romeo van de 21e eeuw heeft nu alles in huis om het hart van Julia te winnen. Ontdek zelf de 4 goede redenen om te vallen voor de HA16 E.Alles is mogelijk met de HA16 E!

De HA16 E-hoogwerker uit de PULSEO-generatie is een 2-in-1 machine: dankzij zijn veelzijdige gebruik, is het een onmisbare machine tijdens het hele bouwproject, vanaf het begin van de werkzaamheden tot en met de afwerkingen. De elektrische aandrijving in combinatie met de all-terrain prestaties zorgt ervoor dat hij perfect geschikt is voor toepassingen binnen en buiten. Hij is bovendien geruisloos en stoot geen vervuilende gassen uit.
 
De elektrische knikhoogwerker HA16 E is uitgerust met optionele niet-markerende banden en kan dus binnen gebruikt worden, zelfs op kwetsbare ondergronden, zonder strepen achter te laten. Met een geringe uitzwaai en de vierwielaandrijving - beschikbaar op het HA16 E PRO-model - is hij zeer wendbaar.


20240214_HA16E-OUT-haulotte
20240214_inandout_HA16E-Haulotte
20240214_HA16E-in-haulotte


Liefde op het eerste gezicht!

De HA16 E-hoogwerker is 100% elektrisch en dus volledig emissievrij en geschikt om gebruikt te worden in alle situaties, inclusief voor gebruik s ’nachts:
  • Lage-emissiezones
  • Bouwplaatsen met een groen label
  • Zones die verboden zijn voor thermische motoren
De HA16 E is bijzonder geruisloos (<70 dB in elektrische modus) en zorgt daarom voor zeer comfortabele omstandigheden voor de bestuurders en personen in de nabije omgeving. Zijn veelzijdigiheid biedt mogelijkheden voor nieuwe toepassingen: gebruik in stille zones zoals ziekenhuizen, kantoren, scholen, openbare plaatsen (winkelcentra, voetgangersgebieden, luchthavens), binnen of in gesloten ruimtes.
Een romance zonder limiet!

Welke beperkingen er op de bouwplaatsen ook zijn, de HA16 E biedt meerdere oplossingen om eenvoudig opgeladen te worden: via een elektrisch stopcontact, een driefase aansluiting voor versneld opladen of met de Range Extender*. De Range Extender wordt in minder dan 5 minuten geïnstalleerd en is een verwijderbare generatoroplossing waarmee de accu van de HA16 E in minder dan 3 uur voor 80% wordt opgeladen.
 
Met de Range Extender kan de HA16 E onbeperkt gebruikt worden voor alle soorten werkzaamheden, inclusief op plekken waar u geen toegang tot het elektrisch netwerk heeft. De Range Extender is 100% multifunctioneel en kan tevens gebruikt worden op de schaarhoogwerkers HS15 E en HS18 E en met de toekomstige modellen uit de PULSEO-serie.
 
*beschikbaar als optie
Samen met u het beste resultaat!

De HA16 E heeft een uitstekende capaciteit om obstakels te overwinnen en doet niet onder voor thermische hoogwerkers. De elektrische architectuur in combinatie met de brugtransmissie ontwikkelt een krachtige koppel zodat op alle soorten terreinen, zelfs op de meest ruige ondergronden, gewerkt kan worden. Met de indrukwekkende aandrijfkracht die tot stand komt dankzij zeer geavanceerd materiaal, kan hij hellingen berijden tot 40% en werken bij een scheefstand tot 5°.


Zeg ja voor het leven met het vereenvoudigd onderhoud!

De HA16 E werd ontworpen om onderhoudsoperaties te vereenvoudigen en de totale eigendomskosten te optimaliseren. Het onderhoud van de machine wordt vereenvoudigd dankzij de ingebouwde diagnosetool, de directe toegang tot de componenten, de AGM-accu’s en de onderhoudsvrije asynchrone motoren (AC).
 
Met deze structurele onderdelen en de telematische SHERPAL-oplossing kunnen wagenparkbeheerders het gebruik van de machine optimaal benutten. De machine verstuurt gegevens, het wagenpark wordt eenvoudiger beheerd, de beschikbaarheid van de machines is geoptimaliseerd, waardoor de dagelijkse operaties een stuk simpeler zijn.
20240214-HA16E-Haulotte-contrepoids
20240214-Garantie5Y-NL

De HA16 E biedt de hoogste kwaliteitsnormen van Haulotte

De HA16 E biedt de hoogste kwaliteitsnormen van Haulotte en voldoet aan alle eisen voor werkzaamheden tot een hoogte van 16 m. De HA16 E en alle modellen van de PULSEO-generatie zijn onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten en versnelde verouderingscycli die hun levensduur garanderen en hebben een garantie van 5 jaar. Met de HA16 E laat Haulotte opnieuw zien dat het merk zich inzet voor zijn klanten door machines aan te bieden die bijdragen aan het koolstofarm maken van bouwprojecten. Die betrouwbaar en innoverend zijn voor steeds meer veiligheid. In combinatie met een serviceaanbod 360 zijn bezitters van de HA16 E gegarandeerd van optimale eigendomskosten.

De PULSEO-serie

Haulotte zet zijn “Blue Strategy” voort door een nieuw model van een all-terrain 16 meter knikhoogwerker toe te voegen aan zijn PULSEO-serie: de HA16 E en zijn extra uitgeruste broertje, de HA16 E PRO. De PULSEO-serie biedt milieuvriendelijke machines die 100% elektrisch en emissievrij zijn en ongeëvenaarde prestaties leveren op alle soorten ondergronden. Haulotte biedt tegenwoordig 4 machinemodellen aan - HS15 E, HS18 E, HA20 LE en HA16 E - en breidt zo het toepassingsgebied uit en vergroot de werkautomomie.
 
Haulotte blijft de PULSEO-serie ontwikkelen door alle thermische modellen geleidelijk aan te vervangen door elektrische modellen. De combinatie HA16 E/Range Extender is ideaal om de overgang van de energiemix op bouwplaatsen te begeleiden. De Range Extender is namelijk een verwijderbare generatoroplossing die gebruikt kan worden voor alle PULSEO-modellen* en zorgt voor meer flexibiliteit en autonomie tijdens bouwprojecten waar geen toegang tot elektriciteit is.
 
*Behalve de HA20 LE
 
Haulotte: een range hoogwerkers die al uw wensen invult : verticale masthoogwerker, schaar lift, telescoophoogwerkers...


ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker