Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Knik-telescoophoogwerkers elektrische

De extreem flexibele, knik-telesopen hebben een mast met een knikpunt waardoor ze zich over obstakels kunnen uitstrekken om de meest uitdagende werkgebieden van 12 m tot 21 m te bereiken. Elektrische knik telescoop hoogwerkers kunnen binnen en buiten werken zonder uitstoot. Bovendien, bieden PULSEO-modellen uitstekende eigenschappen om werkzaamheden op het meest ruwe terrein uit te voeren.
Bekijk de volledige reeks kniktelescoophoogwerkers

Ga voor een elektrische kniktelescoop van Haulotte

De elektrische kniktelescopen van Haulotte zijn ontworpen voor gebruik binnen, buiten en op alle ondergronden met het PULSEO-gamma en manoeuvreren soepel en effectief dankzij tal van voordelen: tegelijkertijd translatie en draaien van de toren, grote werkautonomie, geruisloos voor gebruik ongeacht het tijdstip.

Haulotte biedt kwalitatieve hoogwerkers

Haulotte ontwerpt en assembleert elektrische kniktelescopen om personen op een hoogte te brengen van 12 tot 20 meter voor werkzaamheden in de afbouw, voor onderhouds-, restauratie-, logistieke en distributiewerkzaamheden of voor evenementen. De elektrische kniktelescopen zijn ontworpen om aan uw vereisten te voldoen, ongeacht uw omgeving en dagelijkse beperkingen. Ze zijn wendbaar, robuust en betrouwbaar en zeer eenvoudig te gebruiken. Ze zijn een samenbundeling van prestaties en ideaal voor het doeltreffend en veilig uitvoeren van uw werkzaamheden op hoogte!

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker