Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Knik-telescoophoogwerkers diesel

De extreem flexibele knik-telesopen hebben een mast met een knikpunt waardoor ze zich over obstakels kunnen uitstrekken om de meest uitdagende werkgebieden te bereiken. Ze kunnen ook in een kleinere ruimte werken dan telescopische hoogwerkers. Diesel knik telescoop hoogwerkers werken op het ruigste terrein dankzij hun uitzonderlijke all-terrain capaciteiten. Met proportionele en gelijktijdige bewegingen bieden ze een hoog niveau van comfort en veiligheid. Deze gondels variëren van 16 m tot 41,5 m.
Bekijk de volledige reeks kniktelescoophoogwerkers

Een diesel kniktelescoop die hoog presteert en nauwkeurig is

De diesel kniktelescoop is perfect geschikt voor gebruik buiten en overhelt met gemak obstakels, dankzij de grote zwenklengte. Hij is eenvoudig te gebruiken en kan 2 personen op een hoogte van 16 tot 41 meter brengen in de moduleerbare korf. De diesel kniktelescopen verplaatsen zich zeer gemakkelijk en hun voortreffelijke draaicirkel staat garant voor veiligheid.

Haulotte, wereldleider op het gebied van de vervaardiging van hoogwerkers

Haulotte ontwerpt en assembleert diesel kniktelescopen om personen op een hoogte te brengen van 16 tot 41 meter, voor uw werkzaamheden in de ruwbouw en afbouw, de inrichting van groenzones, industrieel onderhoud, restauratie van gebouwen... De kniktelescopen zijn ontworpen om aan uw vereisten te voldoen, ongeacht uw omgeving en dagelijkse beperkingen en zijn wendbaar, robuust, betrouwbaar en zeer eenvoudig te gebruiken. Ze zijn een samenbundeling van prestaties en ideaal voor het doeltreffend, productief en veilig uitvoeren van uw werkzaamheden op hoogte!

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker