Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Schaarliften diesel

Met hun grote platforms van 10 m tot 18 m, hebben schaarhoogwerkers de grootste laadcapaciteit van alle soorten werkplatformen. Er kunnen maximaal 4 personen worden opgetild om de meest veeleisende taken uit te voeren, het laadvermogen van de platformen loopt van 450 kg tot 700 kg.. De standaard platformverlening biedt nog meer werkruimte en extra bereik. Met een rechte, verticale hoogte zijn ze nog eenvoudiger te gebruiken. Het grote klimvermogen en de scheefstandcapaciteit maken het mogelijk te werken in uitdagende terreinen, waarbij de stempels voor maximale stabiliteit zorgen.
Alle schaarliften

Een doeltreffende schaarlift van Haulotte

Het gamma diesel schaarliften van Haulotte kan 10 tot 12 meter stijgen met een laadvermogen van 450 kg tot 565 kg. Ze worden gebruikt op bouwplaatsen en voor afbouwwerkzaamheden. De zeer wendbare en voor alle soorten ondergronden geschikte diesel schaarliften hebben robuuste platforms met een uitstekende tractie en bieden toegang tot moeilijk bereikbare plekken, dankzij hun korte draaicirkel.

Haulotte, expert op het gebied van de vervaardiging van hoogwerkers

De door Haulotte ontworpen diesel schaarliften zijn ideaal voor het op hoogte brengen van maximaal 3 personen tegelijk voor bouw- of onderhoudswerkzaamheden en hebben platforms die uitgedacht zijn om de productiviteit van het personeel in alle veiligheid te vergroten. Dankzij de uitstekende all-terrain capaciteiten kunnen de schaarliften van Haulotte alle soorten ondergronden en omgevingen trotseren.

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker