Ik bepaal mijn locatie / Ik kies mijn land

U bent verbonden aan de dochteronderneming: France

Talen beschikbaar

Schaarliften elektrische

Met hun grote platforms van 8 m tot 14 m, hebben schaarhoogwerkers de grootste laadcapaciteit van alle soorten werkplatformen. Er kunnen maximaal 3 personen worden opgetild om de meest veeleisende taken te voltooien, het laadvermogen van de platformen loopt van 230 kg tot 450 kg. De standaard platformverlenging biedt nog meer werkruimte en extra bereik. Met een rechte, verticale hoogte zijn ze heel eenvoudig te gebruiken. Extreem flexibele elektrische schaarliften bieden nog compactere afmetingen dan dieselversies, ze kunnen zowel binnen als buiten werken.
Alle schaarliften

Een high-performance elektrische schaarlift van Haulotte

De elektrische schaarliften van Haulotte hebben robuuste, zeer wendbare en uiterst multifunctionele platforms en kunnen gebruikt worden voor werkzaamheden binnen en buiten op bouwplaatsen, voor inrichtingswerken of onderhoudsactiviteiten. Met een 100% elektrische aandrijving werken onze schaarliften geruisloos en nauwkeurig en bent u verzekerd van optimale veiligheid, ongeacht uw werkhoogte. De elektrische schaarliften zijn zeer flexibel en hebben compactere afmetingen dan de diesel-uitvoeringen en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Uw elektrische hoogwerker van Haulotte

Deze door Haulotte ontworpen soort hoogwerkers hebben platforms die ideaal zijn om in alle veiligheid op hoogte te werken, met name dankzij de maximale veelzijdigheid ervan. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, want technici van het wagenpark hebben eenvoudig toegang tot de onderdelen. De elektrische schaarliften zijn geruisloos en stoten geen CO2 uit en zijn in lijn met de verwachtingen op milieugebied.

ISO-gecertificeerd 9001/14001/45001

Wereldwijde aanbieder van oplossingen

Blue company challenger

Ervaringsmaker