Technische bijstand

purple-square.pngLOKALE SERVICE

De reactiviteit en de kracht van de door Haulotte Services geboden bijstand, schuilt in de vertrouwensband die de lokale servicepunten met de klanten opbouwen. Dit technische netwerk, is een ware partner en bestaat uit vakkundige experts. Verspreid over de vijf continenten, om u een zo optimaal mogelijk gebruiksrendement van uw machines te bieden.

purple-square.pngTelefonische bijstand

De callcenters van Haulotte Services, met ruime openingstijden, handelen uw probleem af in uw eigen taal. Technische experts houden rekening met uw prioriteiten en bieden een oplossing ofwel door middel van een direct antwoord ofwel via een, in samenspraak met u opgesteld, plan van aanpak.

purple-square.pngBijstand ter plaatse

Het netwerk van de Haulotte Services technici is internationaal. Hierdoor kan snel worden gehandeld en wordt de storingsduur van defecte machines tot een minimum beperkt. Door expertise te plaatse stellen de Haulotte Services technici u in staat om snel weer operationeel te zijn.

purple-square.pngWerkplaatsen

De Haulotte Services werkplaatsen beschikken over het nodige materiaal voor elk type reparatie, complete diagnoses of reconstructie van de machines.

purple-square.pngBaanbrekende tools:

e-technical-information-com.png

Deze technische zoekmachine is een unieke tool op de markt van hoogwerkers. De, op Google technologie geïnspireerde en aan de Haulotte groep aangepaste, zoekmachine bevat alle technische informatie over Haulotte machines. Dit biedt klanten optimaal gebruikersgemak bij het vinden van informatiebladen over bijvoorbeeld het onderhoud en de demontage van machines. Totale transparantie ten dienste van de klant

e-machines-codes-com-noir.png

Dit 24/7 beschikbare systeem maakt het mogelijk veiligheidscodes af te geven voor de door experts uit te voeren reparaties waarbij de opleiding en de bevoegdheid van de aanvragers gecontroleerd worden. Begeleid gebruikersgemak voor gewaarborgde veiligheid.