Servicecontracten

green-square.pngONBEZORGDHEID

Dankzij de HAULOTTE servicecontracten, kunt u zich op uw activiteit richten en dagelijks uw concurrentievermogen vergroten. Beschikken over betrouwbare en goed onderhouden machines, bevrijd zijn van technische beperkingen en problemen, de onderhoudskosten beheersen, het constant voldoen aan de richtlijnen en normen van uw machines: aan uw behoeften aan te passen contracten.

green-square.pngOnderhoudscontract:

Dit aanbod omvat de aan het onderhoudsschema van uw machines verbonden werkzaamheden. Het maakt het mogelijk volledig en hoogwaardig onderhoud te verkrijgen voor machines onder contract en garandeert zo tevens een optimale waarde bij wederverkoop en een verhoogd gebruiksrendement.

green-square.pngContract met garantieverlenging:

De garantieverlenging is een aanvullende optie die op vrijwillige basis aan de fabrieksgarantie toegevoegd kan worden. De klant beheerst op onbezorgde wijze het budget voor reparaties, biedt meerwaarde aan zijn machines en kan gebruikmaken van vereenvoudigde stappen bij storingen.

green-square.pngFull Services Contract:

Dit aanbod vormt de combinatie van de onderhoudscontracten & de garantieverlenging, tegen een voordeeltarief.

green-square.pngDe optie Periodieke controles:

Dit aanbod is verkrijgbaar als optie voor onze servicecontracten en stelt u in staat alle wettelijke verplichtingen na te leven waarbij de nodige planning door Haulotte Services verzorgd wordt.